Budujeme silnú značku na americkom trhu. Investart rozšíril svoj vplyv na americký trh

Investart vznikol s cieľom investorsky podporovať zaujímavé produkty a startupy a prostredníctvom finančnej injekcie zhodnocovať dobré nápady aj vlastný majetok. Už prvý rok fungovania sme zainvestovali aj na americkom trhu do dropshippingového projektu mladého Slováka. Zdá sa, že naša spoločná značka DrippieLAND je odsúdená na úspech.

V januári 2023 náš investorský dotazník vyplnil aj 19-ročný Dominik . Okrem toho, že študuje na vysokej škole a učí sa po čínsky, založil e-shop pre mladých a po trendy módnych kúskoch dychtivých ľudí.

Prémiové značky spojil pod jednu strechu, a to bez nutnosti vysokých finančných investícií, pretože sa rozhodol podnikať formou dropshippingu. A hneď na začiatku zamieril vysoko – na americký trh.

Prešiel testom

V Investarte nás nápad zaujal. Máme radi odvážne a ambiciózne projekty. Samozrejme, skôr než do projektu finančne vstúpime, všetko si vopred preverujeme. Preto sme si najskôr objednali skúšobné kúsky módneho oblečenia s dodaním na Slovensko. Boli sme zvedaví na kvalitu, dopravu a zákaznícky servis. Jednoducho na všetko, čo je v e-commerce pre zákazníkov dôležité.

DrippieLAND obstál v našom teste na výbornú. Na jar sme s Dominikom a značkou DrippieLAND podpísali spoluprácu a už ako partneri sme začali proces registrácie spoločného podniku v USA. Vznikol DrippieLAND Incorporation, obdoba akciovej spoločnosti na Slovensku.

Na prvú objednávku zrejme nikdy nezabudneme, dostali sme ju 18. apríla 2023. Odvtedy ich bolo mnoho, mesačné tržby sa zvýšili v priemere o 350 percent a hoci sme len na začiatku, už teraz sme zaknihovali približne osempercentný zisk.

Vysoké ciele

Naším cieľom je vybudovať silnú a rozpoznateľnú značku na trhu Spojených štátov amerických. Podľa marketingových agentúr má už teraz DrippieLAND ohromný dolárový potenciál. Kým aktuálne rozširujeme portfólio tovaru o ďalšie exkluzívne značky, v budúcnosti chceme mať vlastný dizajn a vlastný sortiment.

Naša ponuka momentálne zahŕňa širokú paletu produktov, od oblečenia cez obuv až po módne doplnky. Cieľovou skupinou sú zákazníci, ktorí hľadajú jedinečné kúsky v súlade s aktuálnymi módnymi trendmi.

Náš obchodný model je založený na princípe dropshippingu, čo nám umožňuje flexibilne reagovať na trendy bez potreby fyzicky držať veľké zásoby produktov. Keď si zákazník tovar objedná, my ho následne objednávame priamo u dodávateľa a ten ho posiela zákazníkovi. Tento prístup minimalizuje riziká spojené s prevádzkou a umožňuje nám ponúkať široké spektrum tovaru bez obrovských predstihových investícií.

Exkluzívne spolupráce

Biznisplány pre DrippieLAND sú jasné. Tento rok je cieľom podpísať zmluvy s viacerými exkluzívnymi značkami, ktoré budú predávať výhradne pod našou hlavnou značkou, a v horizonte nasledujúcich dvoch rokov predstaviť značku DrippieLAND s vlastnými dizajnmi a výrobou, čo nás posunie ešte bližšie k našej ambícii stať sa silným hráčom v segmente obchodu s módou.

Za našu silnú stránku považujeme schopnosť rýchlo reagovať na zmeny v módnom svete, pridávať nové produkty a prispôsobovať sa potrebám zákazníkov. Vďaka spojeniu s mnohými dodávateľmi dokážeme zabezpečiť stále aktuálnu ponuku, ktorá zodpovedá najnovším trendom.

Naše produkty nie sú len o „streetwear štýle“. Sú o individualite, o odvahe byť iný a vyniknúť, trčať z davu. Každý kúsok v našom portfóliu je určený nezávislému človeku, ktorý chce kombinovať komfort s eleganciou a štýlom. Lebo taký je DrippieLAND – pohodlný, a pritom jedinečný.

GRAMA a.s.
Mýtna 42
811 05 Bratislava
+421 911 323 242
investart@investart.sk
© 2022 GRAMA a.s., Všetky práva vyhradené. Vytvoril tím CITADELA
GRAMA a.s.
Mýtna 42
811 05 Bratislava

+421 911 323 242
investart@investart.sk